2013-08-01 08:19:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Volt már jobb napja is

Napi horoszkóp augusztus elsejére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ügyesnek bizonyulhat ma a munkahelyi játszmák terén. A szövetségek kötése éppúgy nem esik nehezére, mint az ellenségek megvezetése. A taktikázást mesterfokon űzi, de legyen ugyanakkor nagyvonalú, ha módja van rá!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Magánéletében kedvező fordulatot hozhatnak ma a csillagai. De ez a pozitívum csak akkor fog megtörténni önnel, ha nem mondott le magában végleg róla. A reményt nem szabad sohase feladni, merjen álmodni róla!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kellemes meglepetést hozhat önnek ez a nap. A jegyében járó Hold talán kissé aluszékonnyá teszi, ezért a felkelés nehezebben megy. Gyönyörű álma viszont azonnal valóra válhat. A holdfény és a vizek segítik az ellazulást, és a teremtést.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Volt már jobb napja is a mainál. De ne vessen rá még keresztet, mert akár a késői órák is hozhatnak fordulatot, és a végén úgy érezheti, hogy mégiscsak a szerencse fia ön. Járjon utána a lehetőségeinek!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem kellene minden apróság miatt felkapnia a vizet, mert ezzel eltávolíthatja magától azokat a kollégáit is, akik eddig mindenben ön mellett álltak. Ha szakmailag ön is van a csúcson, nem kell azért a többiek tudását lebecsülnie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Anyagi gondjai nyomasztják, és sajnos úgy érzi, hogy a jelenlegi helyzetében nem is tud tenni azért, hogy ezen változtasson. De egy valamit tehet: kereshet támogatókat! Most a más pénzével valóban több szerencséje lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ne hagyja, hogy a megoldatlan feladatai túlságosan felhalmozódjanak. A végén még olyan nyomasztóvá válik a súlyuk, hogy azt már ön sem bírja elviselni lelkileg, és éppen ezzel köti gúzsba magát. Lásson neki jó korán a dolgainak!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Minden nap egyre jobban és jobban érzi magát. És ez most nem csak puszta szlogen, hanem annál jóval igazabb valóság. Persze nagyon sok múlik a hitén, és a hozzáállásán. Ne feledje: a boldogság nem állapot, hanem szemlélet kérdése.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A nagyvonalúságáról másokat is meg kell győznie. Legyen ma valamiben adakozó! Ha csak egy üveg saját befőzésű lekvárt ad is, már azzal is tett valamit ez ügyben. És habár jótett helyébe nem illik jót várni, az áldás nem fog elmaradni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Végezze el ma azokat a munkákat is, amiket mindeddig halogatott, mert nem szeretett. Ma minden könnyebben fog menni, és ugyanakkor nagyobb haszonnal is járhat. A kertészkedés is üdítő, a termést betakaríthatja.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Legszívesebben ki sem tenné a lábát otthonról, de nincs abban a helyzetben, hogy ez így lehessen. A világnak ma szüksége van önre. Meglehet, tovább is, mint azt megszokta, mint a munkaideje tart. A barátainak különösen kell ma!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nem csak a munka van: keresse meg végre a barátait is! Lehet, hogy csak a telefonon, vagy e-mailben tud csevegni velük, de nem fogja megbánni, ha így tesz. Fontos információ birtokába juthat, és valamiben továbbléphet.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: